Joomla Virtuemart webshops

Voor onze Joomla webshops gelden dezelfde zaken als voor onze Joomla websites. Daarnaast gebruiken we het component VM Uikit om uw Yootheme template mooi te integreren in Virtuemart. Op die manier kunnen wij u een betrouwbare, betaalbare webshop leveren met een professionele uitstraling.

virtuemart webshopVirtuemart is het meest gebruikte webshop component voor Joomla. Joomla Website Designer bouwt haar webshops uitsluitend in Joomla 3 in combinatie met Virtuemart 3. Uiteraard leveren wij de webshop altijd op in de meest recente software versies.

Waarom een Virtuemart webshop?

 • Virtuemart is net als Joomla Open Source software, dit betekent dat wij u geen licentiekosten hoeven door te belasten voor het gebruik van de software.
 • Gebruikersvriendelijk: Virtuemart is overzichtelijk en het toevoegen of wijzigen van producten en categorieën kunt u na enige oefening zelf doen. Net als bij Joomla hoeft u ook voor uw webshop geen kennis van programmeertaal te hebben. U beheert de webshop via uw webbrowser.
 • Ongelimiteerd aantal producten en categorieën
 • Betaalmethoden: Virtuemart kan worden uitgebreid met enorm veel betaalmethodes. De betaalmethoden PayPal, bankoverschrijving en iDEAL zijn inbegrepen in de prijs. Bekijk welke iDEAL abonnementen wij ondersteunen.
 • Verzendmethoden: De verzendkosten kunnen naar wens ingesteld worden. Het is ook mogelijk om uw klanten boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening te brengen.
 • Zoekmachinevriendelijk: Virtuemart 3 is enorm verbeterd op het gebied van zoekmachinevriendelijkheid. Zo zijn de URL's nu standaard zoekmachinevriendelijk en kunt u metatags toevoegen aan zowel artikelen als afbeeldingen.
 • Geavanceerde BTW regels mogelijk, per land in te stellen.
 • Meerdere valuta mogelijk.
 • One-page checkout met keuze om te registreren of als gast af te rekenen.
 • Meertaligheid kan tegen meerprijs geactiveerd worden.
 • Geïntegreerd rating- en reviews systeem
 • Voorraadsysteem

Beperkingen van Virtuemart

Net als elk software programma heeft ook Virtuemart zijn beperkingen, niet alles is mogelijk. Onze tarieven zijn niet berekend op het maken van aanpassingen in de broncode van Virtuemart. Wij zullen u altijd duidelijk vertellen wat wel/niet standaard mogelijk is binnen Virtuemart en proberen altijd de beste oplossing voor u te zoeken, tegen zo laag mogelijke kosten. Hierbij hebben we ook oog voor de toekomst.
Wat klanten zeggen...
Wellicht ook interessant om te lezen:
Wat klanten zeggen...
Lees wat klanten te zeggen hebben over onze dienstverlening.
Bekijk onze portfolio
Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.
Waarom kiezen voor het Joomla CMS?
Joomla is een betrouwbaar en duurzaam CMS. Het is gratis, zeer flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote websites.

Copyright © 2009 - 2022 Joomla Website Designer

Joomla Website Designer and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.